Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási feltételek

ÁSZF - Vásárlási feltételek

A webáruház üzemeltetője, a Motiváció BT, a hatályos rendeletek és jogszabályok betartásával végzi internetes kiskereskedelmi tevékenységét.

Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási feltételeket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásunkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

AZ ELADÓ ADATAI

név: Motiváció Építőipari, Kereskedelmi és Feldolgozó Betéti Társaság /Motiváció Bt./

képviselő neve: Bálint Szabolcsné

székhely: 4028 Debrecen, Hadházi út 115.

telefon: +36 52 422 847, +36 20 9741 563

adószám: 22830609-1-09

számlaszám: ERSTE BANK 11600006-00000000-23196036

nyilvántartási szám:  09-06-001593 számon.

bejegyzést végző szerv: Hajdú-Bihar Megyei Cégbíróság

bejegyzés ideje: 1992.07.30.

e-mail: info@motivaciotextil.com

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT MŰKÖDÉSE

A webáruház 0-24 h-ig nyitva áll a vevők előtt, látogatóit és azok rendelését automatikusan fogadja a nap 24 órájában!

A rendelés minimális összege nettó 1000 Ft. Rendelését bármikor feladhatja, azt rendszerünk rögzíti, és három napon belül visszaigazoló e-mailt küld annak fogadásáról. A visszaigazoló e-mail jelzi Önnek, hogy rendelését rendszerünk rögzítette, és tájékoztatást kap a várható szállításról.

Amennyiben nem kap e-mailt, kérjük, jelezze, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A rendelések feldolgozása, visszaigazolása, számlázása, kiküldése, átadása, átvétele munkanapokon 9: 00 - 18: 00 óra között történik.

Hétvégén és munkaszüneti napokon az ügyfélszolgálat szünetel, rendelését rendszerünk rögzíti.

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ADATAI

cím: 4028 Debrecen, Hadházi út 115.

telefon: + 36 52 422 847, + 36 20 9741 563

Elállási, visszavásárlási, garanciális ügyintézés: 4028 Debrecen, Hadházi út 115.

A TERMÉKKÍNÁLAT

A webáruház termékkínálata igen széleskörű, lakástextil-, és azokkal kapcsolatos termékekből áll (ágyneműhuzatok, ágytakarók, falvédők, lepedők, plédek, törölközők, függönyök).
Az áruházban található termékek leírását a gyártók bocsátották rendelkezésre, az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója-, illetve a gyártója a felelős. Amennyiben úgy véli, hogy egy termék leírása nem felel meg a valóságnak, vagy bármiben is eltér attól, kérjük, haladéktalanul írjon nekünk, jelezze emailban a motivaciotextildebrecen@freemail.hu, vagy az info@motivaciotextil.com elérhetőségen,  hogy a hibát korrigálni tudjuk. A webáruházunkban csak új termékeket értékesítünk, és a jogszabályi előírásoknak megfelelő garanciát biztosítunk rájuk! Ön, mint látogató, korlátlanul böngészhet a termékek között, megtekintheti azok árait, képeit és leírását.

A megjelenített termékek kizárólag on-line megrendeléssel, házhoz szállítással, vagy személyes átvétellel (telephelyünkön) vásárolhatók meg.

A termékek élethű fotóval (árnyalatnyi eltérés előfordulhat a valóságos-, és a képen megjelenített színek között), bruttó árral, szállítási költség nélkül vannak megjelenítve.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

A webáruházunkban a vásárlás regisztrációval, illetve regisztráció nélkül is lehetséges.

REGISZTRÁCIÓ, A REGISZTRÁCIÓS ADATOK MÓDOSÍTÁSA

Webáruházunkba csak akkor kell regisztrálnia magát, ha regisztrációval kíván vásárolni..
A regisztráció során megadott adatokat (felhasználónév, jelszó) feltétlenül jegyezze meg, mert a későbbiekben csak ezzel tud újra belépni áruházunkba. A regisztráció során megadott adatait a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük.

Ha bármely, regisztrációkor megadott adatában változás áll be, mely a szerződéses teljesítésre hatással van, módosítani az ügyfélszolgálatunknak írt e-maillel lehet, melyben megadja nevét, a számlázási nevet és címet, valamint a módosítandó adat(ok)at. Ügyfélszolgálatunk 1 munkanapon belül módosítja a kért adatokat, melyről e-mail visszaigazolást küld az Ön részére, majd ha 1 munkanapon belül nem érkezik ellenvetés, véglegesnek tekinti azt.

TÖRLÉS A FELHASZNÁLÓK KÖZÜL

Regisztrált felhasználó úgy töröltetheti magát rendszerünkből, ha megadja nevét, valamint felhasználó nevét is, és e-mail üzenetet küld az ügyfélszolgálatnak, a tárgy rovatban regisztráció törlése megnevezéssel. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk 10 munkanapon belül e-mailben kér egy megerősítést a regisztráció során megadott e-mail címről, mely jóváhagyása esetén töröljük Önt felhasználóink közül. 

A változtatás jogát fenntartjuk.

A RENDELÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOK:

Nevét, lakcímét, telefonszámát, email címét vásárláskor kötelező megadni! Telefonos rendelés nem lehetséges.

SZÁLLÍTÁS:

Cégünk a GLS futárszolgálattal közreműködve juttatja el a küldeményeit.

FIZETÉSI MÓD:

- utánvéttel átvételkor 1. 650 Ft

- előreutalás esetén 1. 250 Ft

- telephelyünkön történő személyes átvétel esetén előreutalás, vagy készpénzes fizetés (felármentes)

A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL MEGHATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL.

A MEGRENDELÉS MENETE:

- termék kiválasztása

- a termék bekerül a kosár szerkesztése menübe

- válogasson, s ha kész, klikkeljen a kosár szerkesztése ikonra

- itt tud módosítani, illetve korrigálni

- amennyiben a kosár tartalma minden szempontból megfelelő nyomja meg a frissítsen gombot

- nyomja meg a rögzítem gombot

-  regisztráljon, vagy ha már regisztrált vásárló, jelentkezzen be

- új regisztrálóként adja meg nevét, lakcímét, e-mail-címét , telefon számát 

- adja meg regisztrációs nevét és jelszavát  /min. 5 karakter, max. 20

- sikeres regisztráció után megjelennek az ügyfél adatok és a kiszállítással kapcsolatos üzenő ablak. Ide írja be esetleges üzenetét!

- véglegesítse rendelését.

A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA, FELDOLGOZÁSA

A Motiváció BT a megrendelés időpontjától 3 napon belül visszaigazolást küld emailban a rendelés rögzítéséről és a várható szállítási időpontról. A megrendelés feldolgozása munkanapokon 8-18 óra között történik. A megrendelés visszaigazolásától számítva 5 munkanapon belül a kiszállítás megtörténik. Abban az esetben, ha a megrendelt árú raktár készlete kifogyott, a Motiváció BT fenntartja magának a jogot, hogy a szerződéstől elálljon. Ebben az esetben értesítést kap.

ÁRAK

Az árak bruttó árak. Cégünk alanyi adómentes.

GARANCIA, ELÁLLÁSI JOG

Garancia: 153/2003./IX. 22./ kormány rendelet szerint

Elállás joga -  abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti./ A teljes rendelet az oldal alján olvasható./A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 /II.5./ kormányrendelet szabályozása értelmében a vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól /szerződéstől/, s visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a vásárlót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, az eladó , azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket ajánlottan a webáruház üzemeltetőjének. A vásárló nem kötelezheti az eladót a  visszaszállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli! Az eladó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát / termék ár + postaköltség/ a fogyasztó részére.

Elállási jog gyakorlása: Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti  emailban vagy telefonon. A megrendelt terméket ajánlottan postai úton vagy futárszolgálattal juttassa vissza a cégünk címére. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a  Vásárlót terhelik. Portósan /utánvéttel/ küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!A termék beérkezését követően azt lefotózzuk,az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése érdekében. A termék visszaérkezését követő 30 napon belül  a vásárló által megadott bankszámla számra a termék vételárának visszautalása megtörténik. Vásárló kérésére a visszatérítés postai úton is lehetséges, de ennek díja a vásárlót terheli.

A Motiváció BT minden itt vásárolt termékére cserejogot ad. Ha a cserére a vásárló hibájából kerül sor, akkor a termék visszaküldésének, és a másik termék elküldésének a postaköltsége a vásárlót terheli.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. /II.5./ kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Vitás ügyek rendezésére a Hajdú-Bihar megyei Bíróság az illetékes.

 

CIMKÉINK: ágytakaró Princess törölköző Hercegnők poncsó Thomas függöny Thomas ágynemű abrosz baba pléd Micimackó ágynemű Hercegnők ágyneműhuzat Princess törölköző Walt Disney kifogó Princess pléd takaró poncsó Princess függöny díszpárna ágynemű  törölköző ágyneműhuzat bébi szett  strandtörölköző paplan párna ünnep lepedő karnis függöny black out falvédő kész függöny Princess sötétítő  karácsonyi terítőMicimackó törölköző Princess  kapucnis törölköző gyerek köntös Minnie ágyneműhuzat Winnie the Pooh ágyneműhuzat karácsony bébi ágytakarók Thomas the Tank szőnyeg Minnie poncsó Minnie pléd Minnie törölköző Minnie Star Wars pléd Star Wars törölköző Star Wars kötény Elza poncsó Elza törölköző Elza párna Elza pléd Olaf pléd Olaf párna Elza ágyneműhuzat Verdák ágyneműhuzat Cars Verdák függöny Verdák pléd Verdák poncsó Verdák törölköző Hello Kitty függöny Hello Kitty pléd Hello Kitty poncsó Hello Kitty párnahuzat Hello Kitty ágyneműhuzat Minnie párna Mickey Mouse ágyneműhuzat Mickey Mouse törölköző Mickey Mouse pléd Mickey Mouse poncsó Mickey Mouse párna huzat Spongyabob törölköző Spongyabob pléd Minions törölköző Minions pléd pamutvászon gyerek mintás vászon pamut mintás tenger cirkusz hóember karácsony húsvét lakástextil Párizs Autó  ólomlap kikötő ráncoló ferde pánt paplan párna antiallergén kevert szálas szatén voile organza jacquard krepp damaszt karácsonyi fehér vászon festett vászon törölköző kádkilépő köpeny díszpárna ajtótámasz lepedő frottír flanel black out dekor sötétítő függöny fényáteresztő függöny Pókember Pókemberes pléd Pókemberes törölköző Sam a tűzoltó ágyneműhuzat

 

 

 

 

 

 

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén.